Крал Чарлз е на път да се помири с принц

...
Крал Чарлз е на път да се помири с принц
Коментари Харесай

Придворни разкриха: Чарлз иска да се помири с Хари, но най-близкият му човек му пречи! (Още признания)

Крал Чарлз е на път да се сдобри с принц Хари, само че има един човек, който съществено пречи на връзките им. И това е не различен, а точно принц Уилям. Придворни разкриват, че по-големия наследник на краля е препъникамъкът в техните връзки и поради крайното му отношение татко и наследник не могат да се схванат.


" Чарлз е татко и държи на Хари. Той доста желае двамата да се сдобрят и да намерят общ език между тях. За страдание Уилям не е на същото мнение. Той счита брат си за изменник и не желае да има нищо общо  с него ", разкриват доближени на кралското семейство. По тази причина кралят е толкоз печален в последно време, без значение от положителните резултати във връзка лекуването му.


" Негово величество направи няколко опита да поддържа Хари, само че Уилям се намеси и забрани на татко си да продължава да отстъпва пред натиска на по-малкия му брат. Истината е, че той е много контролиращ, без значение, че наподобява доста примирителен и толерантен като брачен партньор и родител. Хората от близкото му обграждане знаят добре, че Уилям не прости две неща — измяната и излагането на персоналния му живот на показ. И това, че Хари освен го съобщи, само че и разкри детайлности от персоналните им връзки го нарани мощно. Той няма да му елементарни ", разкриват близки до принцовете. 


Чарлз сега разчита на по-големия си наследник във всичко, заради което и не смее да му се опълчи. А Уилям демонстрира ненадейно корав темперамент и не разрешава на никого от околните си да отстъпва от кралския протокол, без значение от всичко. Явно заболяването на Кейт също му влияе… 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР