Министърът на отбраната на Русия Сергей Шойгу е посетил команден

...
Министърът на отбраната на Русия Сергей Шойгу е посетил команден
Коментари Харесай

Сергей Шойгу инспектира руските войски в Запорожие

Министърът на защитата на Русия Сергей Шойгу е посетил команден пункт в южния украински район Запорожие и е инспектирал намиращите се там войски, заяви военното министерство.


От пресслужбата не прецизират по кое време тъкмо Шойгу е направил визитата, само че изказването беше оповестено в миг, когато украинските войски се приготвят за атака и са засилили интензивността си по фронтовата линия.

" Сергей Шойгу инспектира предния команден пункт на едно от формированията на групата войски " Восток " в Запорожско направление ", се споделя в изказването на съветското министерство на защитата.

Във видеоклип, оповестен от министерството, се вижда Шойгу, облечен във военна униформа, заобиколен от висши командири на команден пункт.

По време на срещата Шойгу похвали бойците за " идентифицирането и унищожаването на военна техника и на местата с централизация на персонален състав на съперника ", заяви министерството.

Той сложи задача на командващия и на командирите на „ Восток “ продължат разследващата си активност, както и да отделят особено внимание върху безвредното разполагане на персоналния състав.

Шойгу връчи държавни награди на военнослужещите, добави министерството. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР