Министърът на отбраната на Израел Йоав Галант заяви, че Израел

...
Министърът на отбраната на Израел Йоав Галант заяви, че Израел
Коментари Харесай

Израелската армия минава в пълна офанзива

Министърът на защитата на Израел Йоав Галант съобщи, че Израел минава към „ цялостно нахлуване “ против линията Газа, която в никакъв случай повече няма да бъде същата, съобщи The Times of Israel.

„ Премахнахме всички ограничавания, (възвърнахме си) контрола върху региона и прекосяваме към цялостно нахлуване “, споделя Галант на войските си на границата с Газа.

" Видяхте цената, която се заплаща и ще можете да видите смяната. " Хамас " искаше смяна в Газа, тя ще се промени, само че на 180 градуса от това, което те си мислеха ", сподели Галант. Министърът добави, че екстремистката формация ще съжалява за този миг, тъй като Газа в никакъв случай няма да се върне към това, което беше.

" Който пристигна да обезглавява, да убива дами, оживели от Холокоста – ние ще го отстраняваме с цялата си мощ и без взаимни отстъпки ", безапелационен бе Галант.

Междувременно американският президент Джо Байдън съобщи, че е разискал през днешния ден с израелския министър председател Бенямин Нетаняху поддръжката на Съединени американски щати за Израел. Байдън разясни, че преди телефонния си диалог с Нетаняху е разискал " идващите стъпки ", които Съединени американски щати ще подхващат, със съветници си по въпросите на националната сигурност. " Разговарях с премиера Нетаняху, с цел да обсъдя с него координацията на поддръжката за Израел, сдържането на враждебни играчи и отбраната на почтени хора ", се споделя в обява на Байдън в обществените мрежи. The Wall Street Journal написа, че Съединени американски щати обмислят изпращането на втори самолетоносач към Израел.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР