Министърът на младежта и спорта в оставка Димитър Илиев направи

...
Министърът на младежта и спорта в оставка Димитър Илиев направи
Коментари Харесай

Министър Илиев: От решенията на Конгреса зависи дали футболът ни ще продължи да бъде в застой

Министърът на младежта и спорта в оставка Димитър Илиев направи послание към делегатите на Конгреса на Българския футболен съюз, който би трябвало да избере нов президент на централата. Той не участва в залата в хотел " Маринела ", а обръщението му беше прочетено в резюме от трибуната.

" Днес е значим ден за всички, които обичат футбола. От решенията на най-висшия орган на БФС зависи дали обичаният спорт на стотици хиляди българи ще продължи да бъде в застой, или ще се върнем към времената на горделивост, когато страната ни постигаше триумфи на международно равнище.

Изразявам вяра, че изборът на ново управление на БФС ще протече намерено, транспарантно и при съблюдаване на всички правила. Социалният феномен футбол заслужава само и единствено отговорно държание и почтени дейности за възобновяване на престижа и качеството на най-атрактивния спорт.

Уважаеми делегати,

Днес изборът ще бъде не на лица, а на бъдеще. Пожелавам триумф на Общото заседание, а взетите решения да бъдат в интерес на българския футбол, с цел да се радваме още веднъж на огромни триумфи! ", съобщи министър Илиев.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР