Министърът на младежта и спорта Красен Кралев поздрави шампионките от

...
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев поздрави шампионките от
Коментари Харесай

Министър Кралев поздрави боксьорките от Русе за отличното представяне на Държавното първенство за жени

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев поздрави шампионките от Държавното състезание по бокс " Купа на България " за отличното им показване.

Общо 10 медала съумяха да завоюват представителките на Боксов клуб " Русе ", като министърът отличи техните треньори и изпълнителния шеф на клуба, който работи старателно, с цел да може неговият тим да бъде водещ в страната.

Ето какво съобщи министър Кралев:

" За мен беше чест да поздравя шампионките, които се показаха ослепително на Държавното състезание по бокс за дами и девойки в Русе! 10 медала завоюваха състезателките от Боксов клуб " Русе " на Държавното състезание - " Купа България ".

Златните медали са за Севда Асенова, Михаела Костина и Габриела Димитрова. Сребро завоюваха Анна Мария Дялова, Мария Магдалена, Алина Александрова, Киби Орхан и Микаела Павлова, а бронз - Сибил Иванова и Емилия Драган. Турнирът в Русе бе част от подготовката на националните състезателки за олимпийската подготовка през юни. Двете най-титулувани боксьорки - Станимира Петрова в категория 57 кг и Стойка Кръстева в категория 51 кг, завоюваха безапелационно купите и златните медали.
 Министър Кралев бе отличен за развиването на картинга в България
Министър Кралев бе отличен за развиването на картинга в България

" Благодарим за поддръжката "

В отборното класиране девойките на Боксов клуб " Русе " завоюваха първото място, а дамите останаха втори. Те имат еднакъв брой точки с първенците, само че един орден по-малко. Габриела Димитрова е най-технична боксьорка на шампионата.

Отличията на шампионките от Русе са премия и за техните треньори - Съби Събев, Калоян Димитров, Павел Сяров и Николай Коев. Благодарих на изпълнителния шеф на Боксов клуб " Русе " Илия Сяров, че работи интензивно - със сърце и душа, с цел да може клубът да е водещ при дамите в страната и националните състезателки да завоюват медали на международните боксови кръгове.

Русенци се гордеят с триумфите на този спорт и съм уверен, че ни чакат още огромни победи. ", съобщи той.

За мен беше чест да поздравя шампионките, които се показаха ослепително на Държавното състезание по бокс за дами и...
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР