Министърът на младежта и спорта Красен Кралев награди с почетен

...
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев награди с почетен
Коментари Харесай

Министър Кралев награди медалиста от Световното първенство по бокс Радослав Пантелеев

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев награди с почетен плакет на ММС бронзовия медалист от Световното състезание по бокс в Русия Радослав Пантелеев.

В Екатеринбург Пантелеев стигна до бронзовото отличие откакто загуби полуфиналната си среща от представителя на домакините Муслим Гаджимагoмедов, който по-късно победи с купата. Така българинът донесе първи орден за мъжкия ни бокс от Световно състезание от 2009 година насам, когато Детелин Далаклиев стана първенец на планетата в Милано.

Кралев поздрави българския боксьор за представянето му в Екатеринбург, впечатлен от изявите на Радослав в дуела му от четвъртфиналите против международния първенец и бронзов медалист от игрите в Рио де Жанейро през 2016 година Ерисланди Савон (Куба).

Министърът на спорта и президентът на Българската федерация по бокс Красимир Инински разискаха опциите пред родните боксьори за спечелването на олимпийски квоти. Състезателите ще се включат в два квалификационни шампионата следващата година в Лондон и Париж.

По време на срещата наставникът на националния тим Жоел Арате начерта проектите за подготовка, който също получи почетен плакет на ММС за приноса му към триумфа на Радослав Панталеев, начерта проектите за подготовка.

За следващ път бяха разисквани и проблемите със съдийските отсъждания по време на огромните шампионати. Двукратният европейски първенец Даниел Асенов беше очевидно ощетен и лишен от опцията да нападна международната купа в четвъртфинала си против Шахобидин Зоиров (Узбекистан). По-късно узбекът се окичи със златото в категорията на най-леките.
 Станимира Петрова: Случилото се с умрелия боксьор е доста необичайно
Станимира Петрова: Случилото се с умрелия боксьор е доста необичайно

" Самосъхранението е най-важно, не може да упрекваме треньорите за изтощеност "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР