Министърът на младежта и спорта Красен Кралев и президентът на

...
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев и президентът на
Коментари Харесай

На фона на скандала Раева - Робева, държавата отпусна 1,26 млн. за гимнастиката


Министърът на младежта и спорта Красен Кралев и президентът на БФХГ Илиана Раева подписаха контракт за Световното състезание по художествена гимнастика в София в размер на 1 260 000 лв., похвалиха се от ръководената от Раева централа.

Това се случва на фона на следващия скандал в художествената гимнастика. В последните дни спокойствието на ръководителите на този спорт беше нарушено от именитата треньорка Нешка Робева, която влезе в открит спор с Раева по отношение на системата на асортимент.

" БФХГ изрича своята голяма признателност на премиера на България Бойко Борисов за отношението и помощта, които персонално той е проявявал през годините към красивия ни спорт, както и на министъра на спорта Красен Кралев ", се споделя в изказване на фейсбук страницата на българската федерация.

" За всички, които работим с цялото си сърце, отдаденост и отговорност, е чест и горделивост, че носим толкоз доста мотиви за наслада и национална значителност на българите в страната ни и по целия свят, че се отплащаме с победи и златни медали за грижите, които се поставят за нас от страна на държавното управление и персонално от господин Борисов и от господин Кралев!

Състезатели и треньори, и целият ни екип са безпределно стимулирани да продължат да бъдат гордостта на всички! Амбицирани сме и работим доста, с цел да бъдем отлични домакини на идния величествен конгрес ", сподели президентът на БФХГ Илиана Раева.

" Искаме организацията на Световното състезание през септември да бъде впечатляваща и многочислените почитатели да станат очевидци на запаметяващо се съревнование.

Екипът работи на цялостни обороти и не пести труд за организирането на международния конгрес. Треньори и състезатели упражняват неуморно, с цел да бъдат във допустимо най-хубава форма и да донесат следващи незабравими мигове на многочислените си почитатели ", добави Раева.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР