Министърът на културата Атанас Атанасов е извинил отказ да се

...
Министърът на културата Атанас Атанасов е извинил отказ да се
Коментари Харесай

Нов скандал с министъра на културата. Защо отказва да дойде в парламента

Министърът на културата Атанас Атанасов е извинил отвод да се яви в Народно събрание за парламентарен надзор с присъединяване си в организирането на честването на 24 май. Това разкри от парламентарната естрада Любомир Каримански от " ИТН ".

Каримански стачкува, че за следващ път министърът няма да отговори на парламентарно запитване.

" Проверих - той не взе участие в делегацията за Италия. Ако взе участие, апелирам да ме поправите ", сподели още ръководителят на бюджетната комисия.

Каримански посочи, че на един министър не му е работа да се занимава с организационна активност, а с политическа.

" Нима организационните качества на министъра би трябвало да са по-важни от въпроса на един депутат? Аз няма по какъв начин да приема това нещо. И доста апелирам да се обясни министърът за какво не участва в действителност за следващ път и няма по какъв начин да приемем, че един министър се занимава с организационна активност, а не се занимава с политика и с всичко това, от което националният представител се интересува ", съобщи Каримански.

" Съгласен съм с причините ви по отношение на, по този начин да ги назовем, извинителните аргументи ", отвърна сбито ръководителят на Народно събрание Никола Минчев, написа dir.bg.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР