Министърът на финансите Владислав Горанов и председателят на комисията по

...
Министърът на финансите Владислав Горанов и председателят на комисията по
Коментари Харесай

Менда Стоянова иска среща с президента - ще му обясни, че лобирала за 3 млн. души с `гражданска застраховка`

Министърът на финансите Владислав Горанов и ръководителят на комисията по бюджет и финанси в Народното събрание Менда Стоянова ще желаят среща с президента Румен Радев, с цел да му обяснят причините си по отношение на измененията в Кодекса за застраховането.
 Взимали ли са депутати възнаграждения от застрахователи, пита Институтът за пътна сигурност  Няма да има 1000 лева Гражданска отговорност, разгласи Горанов
Пред Нова тв Стоянова изясни, че президентът би трябвало да е наясно с детайлите. От думите ѝ стана ясно, че този ход на ръководещите се прави след съвещание на Изпълнителната комисия на ГЕРБ нощес. 

Менда Стоянова е безапелационна, че няма да изтегли предлагането си за таван на компенсациите при изплащането на Гражданската отговорност, само че от думите ѝ стана ясно, че предлагането към този момент е претърпяло промени - таванът ще важи за разширения кръг лица, които след тълкувателно решение на Върховния касационен съд, към този момент имат право да завеждат искове. Според Стоянова това ще натовари доста застрахователните компании.

Очаквайте детайлности!
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР