Министърът на европейското председателство Лиляна Павлова присъства на детското откриване

...
Министърът на европейското председателство Лиляна Павлова присъства на детското откриване
Коментари Харесай

Български деца стартираха европредседателството

Министърът на европейското председателство Лиляна Павлова участва на детското разкриване на българското председателство на Съвета на Европейски Съюз дружно с Еврокомисаря по цифровата стопанска система и общество Мария Габриел.

Министър Павлова уточни какъв брой е значимо детското събитие.

"Децата са нашия заряд, нашия капитал, нашето бъдеще, децата са нашата горделивост. Вярвам, че всички ние, през тези прелестни млади деца, даваме най-хубавия, най-истинския старт на Българското председателство, тъй като Европейски Съюз, България като част от Европейски Съюз, неговото бъдеще - това е бъдещето за тези деца, само че и бъдещето, което тези деца са ", означи тя.

Десетки деца в 18 работилници, ситуирани в НДК, се срещат с това какво е Европейски Съюз и модерните технологии.

Българският еврокомисар Мария Габриел се обърна към децата с думите, че през днешния ден те стартират да пишат историята на триумфа на българското председателство на Европейски Съюз.

"Покажете, че вие сте тази България, с която всички се гордеем, която е дала доста на Европа и света и още ще даде, с помощта на вас ", сподели още Мария Габриел.

Еврокомисарят разяснява също по този начин, че образованието на децата и развиването на техните благоприятни условия в новите технологии значи и сигурност в киберпространството.

Благодарение на новите технологии, с помощта на младежите на България, Председателството на България ще бъде сполучливо. По този метод ние демонстрираме най-хубавото ни в Европа и в света, сподели още Мария Габриел.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР