Министърът на енергетиката на Русия Александър Новак и министъра на

...
Министърът на енергетиката на Русия Александър Новак и министъра на
Коментари Харесай

Подготвят нова методика за мониторинг при добива на петрол


Министърът на енергетиката на Русия Александър Новак и министъра на енергетиката на Саудитска Арабия Халид ал-Фалих са се договорили да поръчат на взаимната техническа комисия към страните от ОПЕК и отвън картела (ОПЕК + ) създаване на нова методика за мониторинг на добива на нефт и да я внесат за разискване в министерската комисия за мониторинг.

Според известието на енергийното министерство на Русия, представено от съветските организации, министрите са разменили и информация за проектите на двете страни за произвеждане на петрол за угаждане на търсенето през летния интервал предвид на взетите решения за нарастване на добива.

Двете страни ще продължат координацията и консултацията между тях и с другите страни, участващи в договорката.

Преди дни, на 23 юни страните от ОПЕК и отвън картела реализираха съглашение за нарастване на производството на петрол с 1 млн. барела дневно до реализиране на осъществяване до 100 % на договорката за ограничаване на добива. По думите на Новак делът на Русия може да е от порядъка на 200 хиляди барела дневно в общото нарастване до края на годината, само че към момента не е дефинитивно избран и може да се промени според от опциите на другите страни.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР