Министърът на енегетиката Алексансър Николов е кацнал днес по обяд

...
Министърът на енегетиката Алексансър Николов е кацнал днес по обяд
Коментари Харесай

Кой е летял с правителствения фалкон днес и е кацнал в Анкара?

Министърът на енегетиката Алексансър Николов е кацнал през днешния ден по обяд в Анкара, ползвайки Dassault Falcon 2000 (LZ-OOI) на държавния авиоотряд.

Това оповестиха за Епицентър. бг от пресслужбата на Министерския съвет.

Преди това депутатът от ГЕРБ/СДС Христо Гаджев заяви във Facebook за полета, като допусна, че на борда му е министър председателят в оставка Кирил Петков.

" Политическа партия отказали на президента да отидат на съвещания, тъй като Асен Василев бил ангажиран с Бюджетна комисия.

Тогава кой лети с държавния аероплан за Анкара? Да не би да е Кирил Петков?

Подобни полети се реализират за тримата първи в страната. Двама от тях (Румен Радев и Мирослав Иванов) са потвърдено в София ", написа Гаджев.

Премиерът Кирил Петков е в София, сега е в Министерсия съвет, пристигна на работа рано сутринта, споделиха чиновници от политическия му кабинет в отговор на питане на Епицентър. бг

Самолетът, на борда на който е бил енергийният министър Александър Николов, е изхвърчал от София в 10.35 ч., и се е приземил в 11.53 локално време, демонстрират данните агенция ПИК, като акцентира, че сходен полет няма в графика на първите държавници у нас. Но е бил в графика на енергийния министър.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР