Министър Валентин Радев деморализира системата на МВР със серия от

...
Министър Валентин Радев деморализира системата на МВР със серия от
Коментари Харесай

Румен Петков: Министър Радев ще бъде освободен до седмици

Министър Валентин Радев деморализира системата на Министерство на вътрешните работи със серия от дейности. Пет-шест месеца стачкуваха чиновниците, а той обясняваше, че няма претекстове за повдигане на техните заплати, не решаваше въпроси, свързани с облеклото, снаряжението и така нататък Накрая министър председателят се намеси, сподели, че министърът е никой и реши въпроса. Но чиновниците схванаха, че нямат министър, който е до тях. Това съобщи в студиото на ФАКТИ някогашният министър на вътрешните работи и ръководител на АБВ Румен Петков.

"Радев уволни шефа на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в София, той посегна професионално върху тези хора, на практика министърът си избърса ръцете. Професионалистите в системата схващат, че за този министър те са бърсалки. Ако министър-председателят не го освободи, това напрежение ще отиде към него. Според мен е въпрос на седмици министърът да бъде освободен. Той съобщи чиновниците на Министерство на вътрешните работи ", разяснява Петков, който посочи, че повече не би станал вътрешен министър.

Според Петков следствията от кадровия удар, който е нанесен през 2009 година, към момента се усещат.

Какво сподели още някогашният вътрешен министър за двойното ликвидиране в Ботевград, ромската престъпност, какъв брой са "незаконните " общини в България и по какъв начин ще вземат участие в идните избори, гледайте във видеото:

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР