Министър-председателят заминава на еднодневно официално посещение в Република Северна Македония

...
Министър-председателят заминава на еднодневно официално посещение в Република Северна Македония
Коментари Харесай

Премиерът Петков заминава на еднодневно официално посещение в Северна Македония

Министър-председателят отпътува на еднодневно публично посещаване в Република Северна Македония на 18 януари 2022 година
Всичко по тематиката: Отношенията България - районен съд Македония 86
В състава на българската делегация са министърът на външните работи Теодора Генчовска, министърът на превоза и известията Николай Събев и заместник-председателят на Народното събрание Кристиан Вигенин, оповестиха от държавната осведомителна работа.

В Скопие министър председателят ще се срещне с министър-председателя на Република Северна Македония Димитър Ковачевски. Двамата ще проведат диалог на четири очи, както и разширена среща на двете делегации.

В рамките на визитата в Република Северна Македония министър председателят ще се срещне още с президента Стево Пендаровски и с ръководителя на Народното събрание Талат Джафери.

Предвидени са също срещи на премиера Петков с ръководителя на Демократичен съюз за интеграция Али Ахмети и с Християн Мицкоски, ръководител на ВМРО-ДПМНЕ. Министър-председателят ще се срещне и с представители на българската общественост в Република Северна Македония.

Очаквайте онлайн в и на всичко най-интересно от визитата на премиера Петков в Република Северна Македония!
Всичко по тематиката: Отношенията България - районен съд Македония 86  Вашингтон отговори дали обмисля наказания против България поради С. Македония Вашингтон отговори дали обмисля наказания против България поради С. Македония  Кирил Петков пред македонска медия: Не пристигам с анекс към контракта, а с подготвеност за ново начало Кирил Петков пред македонска медия: Не пристигам с анекс към контракта, а с подготвеност за ново начало  Американски конгресмен позволява наказания против България поради еврочленството на Северна Македония Американски конгресмен позволява наказания против България поради еврочленството на Северна Македония
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР