Министър-председателят на България Бойко Борисов заяви, че феновете на "Левски"

...
Министър-председателят на България Бойко Борисов заяви, че феновете на "Левски"
Коментари Харесай

Борисов към феновете на Левски: Акциите трябва да са при вас


Министър-председателят на България Бойко Борисов съобщи, че почитателите на "Левски " би трябвало да имат акциите на клуба, в случай че желаят той да наподобява по метода, по който си го показват.

Днес (24 януари) двете страни се срещнаха в Министерски съвет. На събирането се разисква бъдещето на футболния клуб. Привържениците са обезпокоени откакто бяха инициирани промени в Закона за хазарта от водача на НФСБ Валери Симеонов. След две срещи с главния финансов покровител на "сините " Васил Божков, чиято компания се занимава с лотарийни игри, стана ясно, че той няма да може да устоя клуба, в случай че измененията бъдат признати. А те гласят, че сходен вид игри ще се провеждат напълно от страната.

"Аз също съм левскар. Но вие сте тези, които обвързахте двете тематики. "Левски " е нещо, което го има, ще го има и отново ще го има. Ако желаете да го има този футболен клуб, във типа, в който вие си го представяте, акциите би трябвало да са си при вас. И да си държите ръководството на клуба ", означи министър председателят Борисов.

От своя страна последователите обявиха за следващ път, че те не желаят да разискват измененията в Закона, а единствено бъдещето на "Левски ".

"Не сме тук, с цел да пазиме корпоративни, частни ползи, лицензи и не ни интересува Закона за
хазарта. Това, което нас ни интересува, е само и единствено какво се случва с ".Левски ", какви са вашите визии и по какъв начин ще я караме оттук насетне ", съобщи Степан Хиндлиян, ръководител на Националния клуб на последователите на "Левски ".

На срещата в Министерски съвет участваха още министърът на финансите Владислав Горанов и министърът на младежта и спорта Красен Кралев.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР