Министър-председателят на Австралия Скот Морисън заяви, че правителството му е

...
Министър-председателят на Австралия Скот Морисън заяви, че правителството му е
Коментари Харесай

Премиерът на Австралия коментира темата "Джокович", насрочиха и интервю на сърбина

Министър-председателят на Австралия Скот Морисън съобщи, че държавното управление му е анулирало визата на за повторно, с цел да отбрани страната от " мъчно извоюваните триумфи " против пандемията от ковид.
" Австралийците направиха доста жертви по време на тази пандемия и с право чакат резултатът от тези жертви да бъде предпазен ", показа той в свое изказване.
, а той още веднъж е изправен пред депортация. Решението на имиграционния министър Алекс Хоук значи, че сърбинът няма да има право да получи нова такава през идващите три години, с изключение на при избрани условия.
Един от водещите имиграционни юристи – Кристофър Левингстън, пък е на мнение, че Джокович може да подаде молба до Федералния съд за предписание за прекъсване решението на министъра: " Джокович е извънредно добре екипиран и има способен екип към себе си. Той може да остане и да се бори или да си тръгне ", разяснява Левингстън.
* В същото време стана ясно, че сърбинът ще би трябвало да даде изявление пред имигрантските служби в Австралия, което ще се състои в утрешния 15 януари!
Този път Джокович няма да бъде арестуван от полицията, само че към момента не е ясно дали няма да бъде върнат в хотела за бежанци, в който изкара 5 дни. Предполага се, че сега неговите юристи беседват с Министерството на вътрешните работи на Австралия!

Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР