Министър-председателят Кирил Петков изпрати в политическия си съветник Весела Чернева,

...
Министър-председателят Кирил Петков изпрати в политическия си съветник Весела Чернева,
Коментари Харесай

Кирил Петков изпрати в Скопие човек на Сорос да подготвя срещата му с Ковачевски

Министър-председателят Кирил Петков изпрати в политическия си консултант Весела Чернева, която е натоварена със задачата да приготви срещата на българския министър председател с сътрудника му от Северна Македония Димитър Ковачевски.

Чернева, която явно е била назначена за един от 17 съветници на Петков, се смята за един от най-верните хора на милиардера Джордж у нас. Чернева е програмен шеф на Центъра за демократични тактики и зам.-директор на Европейския съвет за външна политика - организации, финансирани от предприемача посредством " Отворено общество ".

По този мотив журналистът Явор Дачков напомня в обществената мрежа, че през март 2016 година Иван Кръстев и Весела Чернева бяха посочени от съветския ефирен канал LiveNew като „ уредници на цветни революции “, откакто двамата са били на визита при Алексей Навални – един от най-яростните съперници на съветския президент Владимир Путин, който сега се намира в съветски затвор. Телевизията даже популяризира фрагменти от охранителни камери в хотел “Меркурий” в Москва, като разяснява, че Навални е провел среща с “яростни русофоби”.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР