Министър-председателят Бойко Борисов заминава на посещение в Босна и Херцеговина.

...
Министър-председателят Бойко Борисов заминава на посещение в Босна и Херцеговина.
Коментари Харесай

Борисов в Мостар, ще вечеря с лидери от западнобалкански държави

Министър-председателят Бойко Борисов отпътува на посещаване в Босна и Херцеговина. Утре той ще открие Международния стопански панаир, който се организира за 21-ви път в Мостар.

Поканата за присъединяване му е от Председателството на Босна и Херцеговина и от сръбския президент Александър Вучич, чиято страна тази година е сътрудник на ревюто.

Мостарският панаир е място за срещи на представители на бизнеса от района и на огромни интернационалните компании. С наличието си министър председателят Борисов ще подчертае смисъла на икономическото развиване на страните от Западните Балкани за европейската им вероятност, оповестиха от Дондуков 1. 

Днес министър-председателят Борисов ще взе участие в работна вечеря, давана от члена на председателството на Босна и Херцеговина Драган Чович. В нея ще вземат участие също президентите на Сърбия и на Черна гора Александър Вучич и Филип Вуянович, министър-председателят на Хърватия Андрей Пленкович, президентът на Република Сръбска Милорад Додик, президентът на Федерация Босна и Херцеговина Маринко Чавара и Боряна Крищо, председателстваща Камарата на представителите в Парламента на Босна и Херцеговина.
В рамките на визитата му, са планувани и двустранни срещи на премиера с водачи на балканските страни, участващи в Международния стопански панаир.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР