Министър-председателят Бойко Борисов изпрати поздравителен адрес до пловдивчани по повод

...
Министър-председателят Бойко Борисов изпрати поздравителен адрес до пловдивчани по повод
Коментари Харесай

Премиерът към пловдивчани: Националното единство е това, което най-много ни помага в моментите на изпитания и трудности

Министър-председателят Бойко Борисов изпрати приветствен адрес до пловдивчани във връзка Празника на Пловдив и 133-та годишнина от Съединението на България, оповестиха от пресцентъра на общината.

"Благодаря на всеки от вас, който с отговорност и старание работи за развиването на Пловдив. Сигурен съм, че общите ви старания ще продължат да дават положителни резултати отсега нататък и общината ще става все по-привлекателна дестинация за вложения и туризъм. Като съхранявате традициите и неповторимия образ на града и в същото време развивате неговия голям капацитет, ще постигнете доста за благополучието на Пловдив ", се споделя в обръщението на премиера, изпратено до кмета на града Иван Тотев. По думите му "националното единение е това, което най-вече ни оказва помощ в моментите на тествания и компликации ". Според Борисов значимо е всички ние да продължим да гледаме в една посока - към стабилността на страната и основаването на условия за заслужен живот на всеки българин.

Специално послание към жителите на Пловдив за празника направиха кметът на града и ръководителят на Общинския съвет Савина Петкова. "Преди 133 години нашите предшественици повярваха в силите си и с оръжие и храброст сплотиха огромна част от духовните и исторически български територии. Те възкресиха националния блян на един народ, изпълнен със мемоари за великолепие и фантазии за нов напредък, като причислиха процъфтяващата Източна Румелия към осакатеното от външни сили Княжество България ", напомня част от историческите обстоятелства кметът Тотев. Според него "пловдивчани носим духа на Съединението за поколенията след нас по пътя към достойното европейско бъдеще ". Нашето мото на плана "Пловдив - Европейска столица на културата " е ЗАЕДНО освен тъй като тук от хилядолетия хората живеят в мир, съгласие и почитание, само че и тъй като всеки ден продължаваме да изпълваме със смисъл това ЗАЕДНО.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР