Министър-председателят Бойко Борисов и членовете на Министерския съвет ще проведат

...
Министър-председателят Бойко Борисов и членовете на Министерския съвет ще проведат
Коментари Харесай

МС заседава чрез видеоконферентна връзка и утре

Министър-председателят Бойко Борисов и членовете на Министерския съвет ще проведат посредством видеоконферентна връзка идното на следващия ден от 9.00 часа постоянно държавно съвещание, заяви държавната осведомителна работа.

Очаква се кабинетът да утвърди Доклад за положението на защитата и Въоръжените сили на България през 2019 година и да отсрочи провеждането на профилирана интернационална галерия на отбранителна техника "Хемус " през 2020 година Министрите ще одобрят Национална научна стратегия "Създаване на база данни на кръводарителите в България за маркери на трансмисивни инфекции ". Правителството ще утвърди Програма за поддръжка на организации на български общности в Албания, Сърбия, Косово, Украйна и Молдова, и на жители на Република Северна Македония с българско съзнание, на планова основа, се показва в известието.

Министерски съвет с доста значимо решение за всички хора, които не могат да поставят труд заради пандемията от COVID-19

Кабинетът ще одобри Правилник за използване на Закона за обществените предприятия, както и Наредба за активността по организирането и реализирането на електронните връзки и криптографската сигурност на служебната преписка, обменяна по електронни информационни канали сред организационните единици в България и задграничните й представителства. Министрите се чака също и да одобрят допълнение на Наредбата за финансирането на институциите в системата на предучилищното и учебното обучение.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР