Министър-председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република

...
Министър-председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република
Коментари Харесай

Борисов свика работно съвещание във връзка с новия щам на COVID-19

Министър-председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г свика работно заседание по отношение на новия вариант на COVID-19. Това оповестиха от държавната осведомителна работа.

В срещата участваха вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева  Екатерина Захариева Екатерина Захариева е заместител министър-председател по правосъдната промяна и министър на, министърът на превоза, осведомителните технологии и известията и министърът на опазването на здравето.

На съвещанието беше разискван методът, по който България да реагира във връзка с новия вариант на ковид, открит във Англия.

След като по-рано през днешния ден със заповед на здравния министър се вкара 10-дневна карантина за всички лица, влизащи на територията на България от Обединеното кралство, на срещата при премиера беше взето решение да бъдат краткотрайно прекратени полетите от Англия до България и от България до Англия считано от тази нощ - от 00:00 часа на 21 декември 2020 година до 31 януари 2021 година.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР