Министър-председателят акад. Николай Денков трябва да отиде при протестиращите миньори.

...
Министър-председателят акад. Николай Денков трябва да отиде при протестиращите миньори.
Коментари Харесай

Унижиха публично акад. Денков: Излез при протестиращите! ,,Промяната“ трябва да усетят народната любов

Министър-председателят акад. Николай Денков би трябвало да отиде при протестиращите миньори. Това съобщи изрично археологът проф. Николай Овчаров в ефира на Нова телевизия.
Той разяснява, че това е естественият метод, по който би трябвало да се потуши напрежението. Проф. Овчаров сподели също, че функциите са се разменили и тези, които в този момент недоволстват от блокираните автомагистрали, са тези, които блокираха улици преди две години. “Продължаваме смяната ”, тъй като те ръководят сега, би трябвало да усетят “народната обич ”, разяснява той.
Археологът загатна, че въпреки и да е получавал доста рецензии, като министър председател Бойко Борисов е работил доста дейно с удържане на разнообразни прояви на неодобрение от разнообразни сектори.
“Това, което се случва е информационен Армагедон ”, съобщи специалистът по връзки Доника Ризова.
Тя обаче акцентира, че огромната неточност е, че никой не е обяснил на миньорите и енергетиците какво тъкмо ги чака, а решението за прекъсването на въглищните централи е още от 2019 година.
“Аз съм миньорска щерка. Баща ми трябваше три пъти през живота си да си сменя специалността ”, разкри Доника Ризова. Отделно от това тя разяснява, че когато европейските пари за преквалификация на служащите в Марица Изток дойдат у нас, те просто ще потънат.
“Не съм склонен, че всички пари от Европейски Съюз потъват в България ”, отвърна проф. Овчаров и съобщи, че без тях културното ни завещание би изчезнало и никой нямаше да знае за него.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР