Министър от петчленния военен кабинет на Израел заяви пред Sky

...
Министър от петчленния военен кабинет на Израел заяви пред Sky
Коментари Харесай

Над 3000 бойци на Хамас са убити, заяви министър от военния кабинет

Министър от петчленния боен кабинет на Израел съобщи пред Sky News, че " хиляди " бойци на " Хамас " са били убити в Газа, написа обстоятелства.бг.

Рон Дермер, министърът на стратегическите въпроси, прочут като " мозъкът на Биби ", приказва пред Софи Ридж в първото изявление във Англия, в което член на израелския боен кабинет взе участие от 7 октомври.

Той споделя, че броят на убитите бойци на " Хамас " е " несъмнено е 3000, евентуално към този момент близо 4000 ", само че няма прецизен брой.

Ридж го пита какъв брой цивилни са били убити в Газа, давайки статистиката на ръководеното от Хамас здравно министерство там, че повече от 10 000 души са починали.

Дермер споделя, че не знае, а Ридж го притиска по какъв начин може да знае какъв брой бойци на Хамас са мъртви, само че не и цивилни.

Интервюто става развълнувано, като господин Дермер изяснява, че израелските военни предават оценките за убитите бойци на Хамас, преди да каже: " Вие сте добре пристигнали да отидете и да говорите с хората в Газа, в случай че знаете по-добре от мен, желая да кажа, че съм просто във военния кабинет на Израел, тъй че какво знам аз? "

Той споделя, че всеки граждански, погубен в Газа, е " покруса " и " непреднамерена последица от законна война ".

" Хамас прави всичко, с цел да ги държи в заплаха ", споделя Дермер.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР