Министър на иновациите и растежа Александър Пулев коментира днешната тежка

...
Министър на иновациите и растежа Александър Пулев коментира днешната тежка
Коментари Харесай

Има ли скандал? Кабинетът с разкритие за Демерджиев

Министър на нововъведенията и растежа Александър Пулев разяснява днешната тежка злополука в Бургас, която лиши живота на двама служители на реда.

" Аз съм положителен човек, само че в ден като днешния няма мотив за усмивки. Време е ние в служебния кабинет да си свършим нашата част от дилемите. Всички сътрудници от служебния кабинет сме обединени и заставаме компактно до министъра на вътрешните работи.

Вярвам, че той е мобилизирал всички нужни средства, хора, организации, с цел да излезем с една тактика, която ясно ще дефинира идващите стъпки и ще даде информация на хората по какъв начин и по какъв метод ще се прави контрола на границата. Не може да се случва отново такова нещо ", сподели той в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия.

" Основният ми приоритет е работата по тематика, обвързвана със основаването на всички предпоставки да не се загуби нито една стотинка от еврофондовете. Целта ни е да дадем глътка въздух на бизнеса.

Можем да се поздравим с съответни резултати. 735 милиона лв. ще бъдат разполагаем за микро предприятия. По-голямата част идват от Плана за възобновяване и резистентност. Планът работи. Има отворена процедура и сега може да се кандидатства по нея до 21 септември. Апелирам към бизнесите да се възползват ", сподели още Пулев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР