Минималните температури ще бъдат между минус 2° и 3°. Днес

...
Минималните температури ще бъдат между минус 2° и 3°. Днес
Коментари Харесай

Прогноза за времето - 24 февруари

Минималните температури ще бъдат сред минус 2° и 3°. Днес преди обяд към момента тук-там в низините и равнините ще има мъгла, а денем над Източна България ще има и нараствания на облачността, само че дъжд е малко евентуален. От север-североизток, с до сдържан вятър, за малко ще проникне по-студен въздух. Максималните температури ще бъдат от 7° в крайните североизточни региони до 17° в югозападните, в София - 11°-12°. Атмосферното налягане ще бъде доста по-високо от междинното за месеца. През деня ще се задържи съвсем без смяна. Над останалите региони ще бъде ясно. Това заяви за Агенция " Фокус " Христо Христов, дежурен синоптик в Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).
Над Черноморието ще има забележителна облачност, а преди обяд тук-там и понижена видимост. Ще духа до сдържан север-североизточен вятър. Максимални температури на въздуха: 7°-9°. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
 Седмична прогноза за времето за 22-28 февруари Седмична прогноза за времето за 22-28 февруари
В понеделник над цялата страна ще бъде най-вече слънчево. Минималните температури ще са сред -5 и 0 градуса, а оптималните сред 9 и...
Над планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа сдържан до мощен север-североизточен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра - към 8°, на 2000 метра - към 4°.
В четвъртък над източната половина от страната ще продължи да духа слаб до сдържан вятър от север-североизток и облачността ще остане най-вече забележителна, над западната ще бъде най-вече слънчево с краткотрайни нараствания на облачността, а вятърът ще отслабне, тук-там и ще стихне. В петък ще е съвсем безшумно. В равнинната част още веднъж ще има условия за ниска облачност или мъгла, в планините ще е слънчево и относително топло за интервала. В събота, по-късно денем, от северозапад ще стартира да нахлува леден въздух. Облачността ще се усили и на обособени места ще превали слаб дъжд, в планините и планинските региони - сняг.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР