Минг-Чи Kуo (Ming-Chi Kuo) от KGI Securities, анализатор, известен с

...
Минг-Чи Kуo (Ming-Chi Kuo) от KGI Securities, анализатор, известен с
Коментари Харесай

Apple ще пусне нов и по-достъпен MacBook Air

Минг-Чи Kуo (Ming-Chi Kuo) от KGI Securities, анализатор, прочут с сполучливите си прогнози по отношение на продуктовите представяния на Apple, счита за несъстоятелни слуховете по отношение на идното прекъсване от произвеждане на линията тънки ноутбуци от входно равнище MacBook Air.

Според неговите изказвания, през II тримесечие на 2018 година, Apple се готви да показа нов модел MacBook Air с 13-инчов екран.  Това известие се припокрива с януарската публикация на Digitimes. Косвено в интерес на тези догатки приказва най-близкият до Air по характерности MacBook с 12-инчов екран, който пропусна миналогодишния цикъл на обновяване.

MacBook Air е в продажба към този момент 10 години, само че напоследък Apple насочи вниманието си към MacBook и MacBook Pro. Конструкцията на Air не е претърпявала обилни промени през последните 10 години, изключително що се отнася до екрана, за който много време към този момент се чака надграждане до Retina.

Но макар прекъсването на продажбите на 11-инчовите модели преди две години, появилите се по-съвременни и налични Apple ноутбуци към момента се радват на известност в студентските среди.

Прогнозирания от KGI спад в цените на обновените модели под настоящето равнище от $999 ще способства за увеличение на търсенето и ще помогне за повишение на доставките на MacBook за настоящата година с 10-15%.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР