Миналото на една зодия днес ще напомни за себе си

...
Миналото на една зодия днес ще напомни за себе си
Коментари Харесай

Миналото спъва една зодия, две да се вгледат в себе си

Миналото на една зодия през днешния ден ще подсети за себе си и ще извади на напред във времето остарели, нерешени проблеми. В същото време две други зодии би трябвало да се вгледат в себе си и също да си създадат равносметка, с цел да продължат напред. Какво вещаят звездите – вижте хороскопа за през днешния ден, показан от actualno.com.

ОВЕН - Ден, в който ще е добре да обърнете внимание на себе си, на своя вътрешен комфорт и на външния си тип. В професионално отношение може да се изявявате сполучливо и с лекост, изключително в случай че сте се посветили на креативна активност. Ако би трябвало да взимате решения, вслушвайте се в интуицията си.

ТЕЛЕЦ - Днес се пазете от нападателни хора, които желаят да ви наставляват и да ви манипулират. И въпреки всичко, в случай че сте привикнали да се носите над нещата, може би ще е потребно да чуете обичания си човек, който ви споделя, че би трябвало да поемете отговорност за някаква обстановка в взаимния ви живот. Отличен ден за отмора, за релаксация и за креативен занимания.

БЛИЗНАЦИ - Иска ви се да извършите нещо положително за другите. Може да се включите в някаква благотворителна иницатива или просто да извършите благ жест към чужд – ще ви накара да се чувствате потребни и значими. Правете това по-често.

РАК - Днес е допустимо персоналните или деловите връзки с различен човек да се изострят. От вас зависи дали ще реагирате по някакъв метод, само че, даже и да не го извършите, евентуално ще изпитвате вътрешно напрежение. Ако желаете да говорите обаче, първо се успокойте – войнствената настройка няма да ви помогне да разрешите казуса.

ЛЪВ - Въпреки че като цяло интервалът няма да изобилства с кой знае какви събития, обръщането във вътрешността към себе си и равносметката за значими за вас неща биха могли да допринесат за вашето огромно личностно израстване и за осъзнаването ви. Наблюдавайте и анализирайте в дълбочина всичко.

ДЕВА - Ако през днешния ден имате опция да кажете какво мислите по даден въпрос, направете го. Ако не се осмелите, ще продължите да таите всичко в себе си, а това не е добре за вас. Бъдете откровени, даже с риск да се конфронтирате с някого.

ВЕЗНИ - Над днешния ден ще тегне сянката на предишното, тъй че нищо чудно да излязат нескрито остарели, нерешени проблеми или да се видите с човек, с който преди сте поддържали връзки. В случай че още храните очаквания да бъдете дружно, може би протичащото се е знак, че би трябвало да погледнете на връзката си от дистанцията на времето и да си извършите заключения. След това обаче гледайте единствено напред.

СКОРПИОН - Възможно е през днешния ден да изпитвате мощно нервно напрежение и безпокойствие, само че се грижете за психическото си здраве, с цел да не се отрази то на физическото. Медитация или занимания с изкуство биха могли да ви успокоят, да ви вдъхновят и да ви заредят с мир и покой.

СТРЕЛЕЦ - Днес бъдете бдителни с какви персони поддържате връзка и по какъв начин се развиват връзките ви, тъй като има риск да вършиме повече взаимни отстъпки в сравнение с е належащо. Стойте надалеч от хора, които ви натоварват душевен – в случай че не го извършите, има риск да ви повлияят отрицателно или да се почувствате по този начин, като че ли някой ви е лишил от силата ви.

КОЗИРОГ - Добре би било през днешния ден да обърнете по-голямо внимание на партньорските си връзки и на обстановката в дома си. Стремете се към рационално и уравновесено държание, бъдете безпристрастни.

ВОДОЛЕЙ - Днес събитията ще ви подбуден да погледнете по-реалистично на любовната си връзка или на взаимоотношенията си с различен човек. Любов, предпочитание, пристрастеност – това са чудесни неща, само че в този момент ще си припомните, че една връзка също значи взаимни отговорности и осъществяване на уговорките към другия.

РИБИ - Добър ден за работа и за професионални изяви. Обърнете по-голямо внимание на екипната работа и очертайте пред себе си задачите, които желаете да постигнете в бъдеще. Някъде в екипа ви се крие освен това от просто работа.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР