Миналият през академията на “Шалке” Камен Хаджиев стана национал на

...
Миналият през академията на “Шалке” Камен Хаджиев стана национал на
Коментари Харесай

Минал през “Шалке” национал на България

Миналият през академията на “Шалке” Камен Хаджиев стана национал на България. Централният бранител чака дебют в идните две контроли – на 23-и март “трикольорите” играят в Разград против Босна и Херцеговина, а три дни по-късно се изправяме против Казахстан на Станимир Стоилов, само че в Унгария.

Хаджиев прави мощни игри за “Берое” и е в основата за положителното показване на отбора, който е четвърти в Първа лига. Бранителят има 18 мача за тима от Стара Загора през сегашния сезон. Юноша е на “Родопа” (Смолян), а през 2008 година минава в младежкия тим на немския „ Ватеншайд “ и играе в Бундеслигата до 19 година През 2009 година е притеглен от „ Шалке “. За представителния тим на отбора от Гелзенкирхен обаче не записва мач. Играл е за различен немски отбор – “Олденбург”. Преди да премине в “Берое” записва 32 срещи и два гола за холандския “Фортуна” (Ситард).

От родните клубове с най-вече повиквателни е ЦСКА. Божидар Чорбаджийски, Николай Бодуров, Станислав Манолев и Кирил Десподов ще се разполагаем на селекционера Петър Хубчев. Мартин Райнов от “Берое” също е извикан. От “Левски” е единствено Божидар Митрев. Хубчев ще даде късмет и на Радослав Кирилов от “Пирин”, Цветомир Панов от „ Лудогорец “ и Иван Минчев от “Славия”. Тодор Неделев е единственият представител на „ Ботев “ в националния.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР