Миналия уикенд първородната рожба на принц Хари и Меган Маркъл

...
Миналия уикенд първородната рожба на принц Хари и Меган Маркъл
Коментари Харесай

Вижте кой е кръстникът на принц Арчи

Миналия уикенд първородната рожба на принц Хари и Меган Маркъл бе кръстена на гала в стеснен фамилен кръг. Шумът, който се подвигна към мероприятието обаче, бе толкоз огромен, все едно тайнството се излъчваше онлайн по целия свят.

Много преди събитието да стане факт, измежду обществото се надигна мощна вълна от неодобрение, че херцозите на Съсекс считат церемонията да се организира при закрити врата, описват от  jenata.blitz.bg



Друг мотив за възмущение стана фактът, че родителите не желаят да огласят обществено кой ще бъде кръстник на дребния Арчи.

" Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор ще бъде кръстен от архиепископа на Кентърбъри в параклиса на територията на замъка Уиндзор на 6 юли. Херцогът и херцогинята не желаят  да разкрият имената на кръстниците ", гласеше публикуваното от двореца известие.



Дълго време медиите на Острова гадаеха на кого ще се падне достойнството да стане кръстник на дребния.



Сред най-вероятните претенденти бяха околните другари на някогашната американска актриса – артистът Джордж Клуни и тенисистката Серена Уилямс.



Веднага след раждането обаче Клуни побърза да опровергае информацията.



„ Всички обичат слуховете, само че това не е истина. Никой не би желал да съм кръстник на някого. Аз едвам се оправям с ролята си на родител и това ме плаши “, призна холивудската звезда.



Тенисистката Серена Уилямс беше една от първите, които посетиха Меган Маркъл след раждането.

За другарството им се знае от доста време.



„ Тази събота (6 юни) съм на работа. Меган ме схваща “, сбита бе тенисистката пред публицисти на шампионата Уимбълдън.



Така две от най-вероятните кандидатури отпаднаха доста преди огромното събитие.

Но публицистите влязоха в ролята на Шерлок Холмс и съумяха да се доберат до истината. Най-очевидният претендент за кръстница бе бавачката на принц Хари -Тиги Петифър. Двамата съумяват да запазят топлите си връзки и до през днешния ден. Именно тя бе най-голямата опора за Хари след развода на родителите му и гибелта на майка му.



Тиги бе и измежду първите, на които принцът показа бъдещата си брачна половинка. Освен това Хари и брат му Уилям са кръстници на синовете на бавачката.



За това, че Петифър е станала кръстница на дребния Арчи, свидетелства и фактът, че бавачката бе измежду гостите на церемонията но не участва на официалната фотография.



Сред спряганите имена бе и това на публицистката Изи Мей, към която Меган се привърза ужасно доста след идването си в Лондон.



Третото най-спрягано име бе на Чарли ван Страубензи, добър другар на Хари от ученическите години.



Миналата година принцът бе кум на сватбата му, която се организира точно на рождения ден на Меган Маркъл. Именно на него се падна голямата чест да бъде кръстник на първородната рожба на херцозите на Съсекс. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР