Миналия септември британецът беше надигран на стадион “Тотнъм Хотспър и

...
Миналия септември британецът беше надигран на стадион “Тотнъм Хотспър и
Коментари Харесай

Джошуа: Спечелих 5 рунда в битката с Усик

Миналия септември британецът беше надигран на стадион “Тотнъм Хотспър ” и загуби с единомислещо съдийско решение. Двамата направиха здрава борба в Лондон, само че в последна сметка украинската звезда си потегли с купите на WBA (Super), IBF, WBO и IBO в тежка категория.
 Антъни Джошуа е окуражен да си върне международните трофеи и да ги задържи за дълго време Антъни Джошуа е окуражен да си върне международните трофеи и да ги задържи за дълго време
Изглеждаше неизбежно продължението да се случи и не щеш ли 11 месеца по-късно реваншът ще стане факт на 20 август, когато двойката ще се срещне в Rage on the Red Sea в Саудитска Арабия.

“Онзи ден Робърт Гарсия ми сподели по време на подготовка: “Виж, всички в тежка категория упражнявате, тъй като желаете да спечелите купите. Тренирайте, като че ли нямате нищо. "  Това просто ми припомня, че не можеш да се чувстваш удобно в обстановка като тази.
 Усик: Нека Джошуа мисли, че ще ме нокаутира Усик: Нека Джошуа мисли, че ще ме нокаутира
Може би разбрах, когато срещнах компликации в борбата с Усик. Зрението ми се утежни малко, окото ми се поду, само че това е обикновено, няма проблеми. Ние сме основани за това.

Честно казано, усещах, че оставам в борбата. Мисля, че той завоюва 7 рунда от 12, а аз завоювах 5 “, сподели Джошуа пред JD Official.

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР