Миналия октомври Harley-Davidson официално навлезе в пазара на електрически велосипеди /ebike/ с

...
Миналия октомври Harley-Davidson официално
навлезе в пазара на електрически
велосипеди /ebike/ с
Коментари Харесай

Harley-Davidson като никой друг – Серията 1 е ... електрически велосипед!

Миналия октомври Harley-Davidson официално навлезе в пазара на електрически велосипеди /ebike/ с нова обособена компания, наречена Serial 1, и сътвори великолепен прототип. За страдание последващите производствени модели изгубиха голяма част от ретро чара на номер едно, само че сега компанията поправя това с лимитирана серия на истинската идея - сега наречена S1 MOSH/TRIBUTE.

Той е основан на най-стария известен мотоциклет на Harley-Davidson, който е изложен в музея на марката в Милуоки. Велосипедът е с електро асистенция на педалирането от 250-Ватов Brose S-Mag мотор и има датчик за въртящия миг. Ездачите получават асистенцията на мотора с генериран въртящ миг от 90 Нм, което позволява развиването на оптималната скорост от 32 км/ч в Съединени американски щати и 25 км/ч в Европа.

На борда е интегрирана 529 Wh литиево-йонна батерия, която е вградена в рамката и се смята за задоволителна за „ действителен пробег с едно зареждане от 56 до 168 км. Карбоновото ремъчно задвижване на Gates свързва венеца с едноскоростната главина на свободния ход откъм гърба, а спирачната мощ се осигурява от хидравлични дискови спирачки начело и откъм гърба, всеки с диск 203 мм.

Ебайкът може да се похвали със същата боя в черен пиано на алуминиевата рамка, като прототипа номер едно, и се предлага с щампован месингов щит на кормилото. Има ръчно направена седалка Brooks с цвят на мед и подобаващи дръжки, екран Brose за активиране на асистиращите режими и LED фарове, има интегрирани в рамката задни спирачни светлини, а ретро-излъчването се подчертава с бял Schwalbe цвят на гумите Super Moto-X и алуминиеви джанти от 27,5 инча.

Ще бъдат създадени единствено 650 екземпляра, половината от тях за продажба в Съединени американски щати, а останалите в Европа.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР