Миналия месец Google обяви, че прекратява работата на социалната мрежа

...
Миналия месец Google обяви, че прекратява работата на социалната мрежа
Коментари Харесай

Google вгражда възможност за коментари и отзиви в търсачката

Миналия месец Гугъл разгласи, че приключва работата на обществената мрежа Google+. Въпреки това, интернет колосът е заинтересуван от обществения миг на своите услуги. Неотдавна компанията даде опция за оставяне на известия в Гугъл Maps, а в този момент вгражда опция за мнения и мнения непосредствено в търсачката.



Уеб-порталът 9to5Google откри нововъведението в приложението Гугъл 8.55 за Android . През последните няколко месеца компанията работи върху нова раздел, в който могат да се оставят мнения и разказват усещанията. В последната бета на приложението този раздел бе задействан и демонстрира страницата с отзивите и мненията. Досега потребителите можеха да оставят мнения за филми, сериали, книги и други сходни, в този момент към този момент става допустимо да се пишат мнения за всичко, което се търси посредством Гугъл Search. Засега тази функционалност е лимитирана единствено за директните спортни излъчвания.

За да се вкара коментар или отзвук, потребителят наложително би трябвало да е влезнал в своя акаунт. Не е допустимо оставянето на анонимни мнения.



Освен това, потребителите могат да означават по-интересните мнения и да ги сортират по известност. Гугъл от своя страна предлага уеб-страница с подробни указания за потребление на системата за мнения в търсачката.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР