Миналата вечер бившата плеймейтка и настояща бизнес дама гостува във

...
Миналата вечер бившата плеймейтка и настояща бизнес дама гостува във
Коментари Харесай

Светлана Гущерова сплаши Николаос Цитиридис с мъжа си Христиан

Миналата вечер някогашната плеймейтка и сегашна бизнес дама гостува във вечерното шоу на bTV за първото си изявление от години насам. Гущерова призна пред Нико, че не дава изявленията, защото брачният партньор й избира да стои надалеч от светлините на прожекторите. Преди да одобри поканата на Цитиридис, в дома им се събрал фамилен съвет, написа Hotnews.

" Мъжът ми ме предизвести, в случай че ми зададеш неуместен въпрос, да си потеглям ", призна с нотка комизъм пред водещия Гущерова. До сходна обстановка обаче не се стигна, а Светлана описа на Цитиридис какво е да бъде майка на три деца, в същото време с това и да развива личния си фешън бранд.

" За да имаш деца, би трябвало да усетиш индивида до теб, че имаш естетика с него, че можеш да отгледаш децата си с него. Едно дете би трябвало да живее в семейство, в което им съгласие. Много съм срещу, когато родителите се карат пред децата си. Винаги съм желала човек, който не се вълнува от хайлайфа, който обича дома и и уюта. Мъжът ми е тъкмо подобен. Точно подобен татко желаех да имам на децата си. Много съм го мечтала и се веселя, че ми се случи. Дай Боже да продължим дружно до старини ", пожела си Гущерова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР