Миналата седмица датската кралица Маргрете II реши да отнеме кралските

...
Миналата седмица датската кралица Маргрете II реши да отнеме кралските
Коментари Харесай

Нова кралска драма: Принцовете на Дания се хванаха за гушите, ето какво се случи

Миналата седмица датската кралица Маргрете II реши да отнеме кралските трофеи на четирима от внуците си. И това очевидно в допълнение е нажежило връзките сред братята Фредерик и Йоаким. Ще съумеят ли да се схванат, или ще сътворят нова кралска сапунка по образеца на Хари и Уилям?

Принц Йоаким от Дания призна, че връзката му с брат му –  принц Фредерик, е „ комплицирана “. По-малкият наследник на кралица Маргрете съобщи и че към момента не е приказвал с майка си, откакто тя реши да лиши децата му от купите им принц и принцеса.
                             

Миналата седмица датската кралица Маргрете II реши да отнеме кралските трофеи на четирима от внуците си и става въпрос точно за децата на Йоаким.

Промяната визира принцовете Николай (23), Феликс (20) и Хенрик (13), както и принцеса Атина (10). Принц Йоаким и брачната половинка му – французойката Мари, настояват, че са получили петдневно предупреждение за смяната в статута на децата.

В обещано неотдавна изявление Йоаким признава, че връзките с брат му са много обтегнати. Той даже загатва, че се е преместил да живее в Париж, тъй като не е съумял да се впише като кралска персона в родния Копенхаген.

Основанията на кралицата да отнеме купите на внуците си са, че по този метод им връща живота - те не са длъжни да се преценяват с кралски задължения и отговорности, и ще могат да следват фантазиите си. Получи се обаче противоположният резултат - децата са жертва на тормоз от страна на връстниците си, които им се подиграват.

„ Децата идват и споделят на Атина: Ти ли си тази, която към този момент не е принцеса? “, показа тъжно майката на момичето и признава, че децата ѝ са били сложени под светлините на публичното внимание и по тази причина тя усеща нужда да ги отбрани.

От 1 януари 2023 година синовете на Йоаким ще бъдат графове, а щерка му – графиня.
 
                             

Йоаким и Мари признават, че връзката им с принц Фредерик, който е правоприемник на трона, е „ комплицирана “. Те също по този начин разясниха, че кралица Маргрете „ за жалост “ не се е пробвала да приказва персонално с тях.

Йоаким осъди решението на майка си, като сподели, че то „ санкционира “ децата му и че не схваща за какво майка му желае да отнеме самоличността на внуците си.

В същото време брачната половинка на престолонаследника принц Фредерик – Мери съобщи, че счита решението на свекърва си за вярно, въпреки че знае, че то може да бъде мъчително и мъчно за преглъщане.

Кралица Маргрете има добра прехрана, като Датската гражданска листа ѝ отпуска 800 813 английски паунда на месец или 9,6 милиона за годината, с цел да ръководи кралското домакинство – в това число личен състав, парцели и администрация. персоналното й положение също не е малко. Около 183 750 паунда на месец получават децата на кралицата.
 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР