Миналата седмица Apple е провела частно представяне на най-новата си

...
Миналата седмица Apple е провела частно представяне на най-новата си
Коментари Харесай

Apple показа AR шлема си на своите мениджъри преди обявяването им през юни

Миналата седмица Apple е провела частно показване на най-новата си разработка - очила за смесена действителност. Според колумниста на Bloomberg Марк Гурман 100 мениджъри на Apple са участвали на представянето в аудиторията " Стив Джобс ", където Apple е провеждала всички свои огромни презентации през последните години.

В последното издание на бюлетина си Power On Гурман съобщи, че събитието е " основен стадий " преди общественото оповестяване на хедсета, планувано за юни. Целта на разкриването е да се обединят най-хубавите чиновници на Apple към новата съществена платформа на компанията.
-->
Марк Гурман означи, че топ мениджърите на Apple са били осведомени годишно за това по какъв начин напредва създаването на хедсета за смесена действителност, само че това е било по-скоро информиране за напредъка на обособени аспекти на плана. И този път имаше проява на цялото устройство, която съгласно присъстващите е оставила усещането за значимо събитие, " безупречно, ослепително и вълнуващо ".

Гурман посочи няколко минуса на новото устройство, които биха могли да доведат до евентуални проблеми при стартирането му на пазара. Сред тях са високата цена от към 3 000 $, неналичието на явно " зашеметяващо " приложение, което да притегли вниманието на потребителите, нуждата от външна батерия, която ще би трябвало да се сменя на всеки два часа, и дизайнът на джаджата, който някои от тестващите намират за неуместен. Освен това първоначално хедсета за смесена действителност евентуално ще се предлага с стеснен набор от медийно наличие.

Така че съгласно Гурман ръководителите на Apple " задават реален звук в компанията ", осъзнавайки, че " този артикул няма да бъде шлагер незабавно след стартирането му на пазара ", както към този момент се е случило със смарт часовника Apple Watch или по времето на iPhone.

Както чака анализаторът, първата версия на носимото устройство " ще наподобява " пасивна " в съпоставяне със съществуващите артикули на компанията ", само че все пак " евентуално ще направи Apple пазарен водач в региона на смесената действителност в границите на няколко месеца ". Apple залага на това, че ползата на потребителите към устройството ще нарасне, защото бъдещите версии ще се оферират на по-ниски цени.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР