Миналата година услугата за космически интернет Starlink пусна нов Portability

...
Миналата година услугата за космически интернет Starlink пусна нов Portability
Коментари Харесай

Колко ще струва роуминг услугата на Starlink

Миналата година услугата за галактически интернет Starlink пусна нов Portability пакет, който разрешава на клиентите да местят оборудването си и да се свързват към спътниците на Мъск от разнообразни точки на континента, на който са регистрирани. 
 Starlink, SpaceX и по какъв начин галактическият интернет ще бъде наличен и за смарт телефон
Кога ще имаме интернета на Starlink и смарт телефоните

Космически интернет в джоба

Сега наподобява компанията се готви да пусне нова роуминг услуга, която ще разреши да употребяваме интернет от всяка точка на планетата против немалката цена от 200 $ на месец. 

Новият пакет се споделя Global Roaming Service, а с цел да го употребяваме въпреки всичко ще би трябвало да платим 599 $, с цел да получим нужната за свързване сателитна паница. 
 Снимка 573163

За разлика от Portability пакета, който дружно с регулярния абонамент коства 175 $, роуминг пакетът ще може да бъде закупен без базов подобен. 

Истината е, че Starlink към момента няма позволение за снабдяване на услуги в някои основни пазари, като Индия и Пакистан да вземем за пример.

Новият роуминг надлежно няма да е наличен в тези страни и Starlink ясно декларира, че достъпът в някои страни ще е е под въпрос, макар световния профил на услугата. 
 Starlink Portability и какво съставлява “роуминг ” услугата на Starlink
Какво съставлява “роуминг ” услугата на Stalink

Има известни ограничения

Компанията също по този начин предизвестява, че потребителите в някои елементи на света могат да се окажат без достъп за малко, което евентуално ще изчезне като проблем с натрупването на от ден на ден спътници в орбита. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР