Мина почни година от раздялата на Бранджелина, а на 11

...
Мина почни година от раздялата на Бранджелина, а на 11
Коментари Харесай

Джоли избра черното и бялото за първата си поява след раздялата

Мина почни година от раздялата на Бранджелина, а на 11 септември Джоли направи първата си изява на червен килим в Канада.

42-годишната актриса завладя аления килим по време на канадската премиера на кино лентата "Първо убиха татко ми ", който самата Анджелина продуцира.

ВИЖТЕ КАК ИЗГЛЕЖДА АНДЖЕЛИНА ДЖОЛИ НА ЧЕРВЕНИЯ КИЛИМ В КАНАДА

Красивата звезда бе облечена в семпла, само че елегантна черна рокля от коприна, съчетана с черни обувки на висок ток.

Първата фотосесия на Джоли след развода

На събитието Джоли не бе сама - придружаваха я нейните 6 деца, в това число от 16-годишният Мадокс, който е осиновен от Камбоджа, където се развива и действието в "Първо убиха татко ми ".

Във видеото вижте и по какъв начин се промени Анджелина през годините

Малките артисти Кимхак Мун и Сареум Срей Мох, герои във кино лентата, също позираха на аления кили, в компанията на Джоли и децата й.

Филмът е акомодация на едноименния спомен на писателка и активистка Лунг Унг.

Когато Анджелина Джоли и Брад Пит бяха щастливи дружно - СНИМКИ

Историята е на дете, което е разграничено принудително от фамилията си и насила да стане боец, с цел да оцелее по време на геноцида, проведен от Пол Пот и неговите червени кхмери през 70-те години на ХХ век.

Джоли направи и друга изява, още веднъж с децата си, по време на филмовия фестивал в Торонто. Тя събра погледите на всички с бял тоалет, когато посети премиерата на анимацията The Breadwinner.

Междувременно стана ясно, че Анджелина ще се завърне на огромния екран. Актрисата показа, че сега единствено тя изкарва парите в фамилията и е време да се върне към актьорството.

"Бях нужна у дома. Надявам се, че в идващите месеци ще работя още веднъж ", споделя Джоли пред The Hollywood Reporter. Тя добави, че другата причина е, тъй като сега няма различен план, който да продуцира и режисира самата тя.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР