Милиони всяка година изоставят семейства и приятели в търсене на

...
Милиони всяка година изоставят семейства и приятели в търсене на
Коментари Харесай

Най-добрите държави за работа за чужденци

Милиони всяка година изоставят фамилии и другари в търсене на кариерно развиване, по-добра работа и най-много по-високи приходи. Inter Nations  подреди най-хубавите страни за работа на непознати специалисти. Вижте ги в канала във vbox7:

7.  Бахрейн
 
Средната годишна заплата за непознати експерти тук е 98 622 $ . 65% от работещите в страната чужденци получават като бонус годишна опция да се приберат в родната си страна. 91% от работещите в Близкия Изток споделят, че договорите им включват разнообразни бонуси, при приблизително 67% за целия свят.
 работа iStock/Getty Images
6. Сингапур

Тук работещите чужденци получават 138 641 $ годишно . 30% от работещите тук чужденци обаче показват, че виталният им стандарт се е влошил.
Въпреки това Сингапур е известен с, значимите за бежанец, високо равнище на обществено обслужване, и наличен и бърз превоз.-->

5. Испания

Изключително гостоприемното население и наличната здравна помощ изкачват иберийската страна в класацията. Емигрантите са привлечени и от културата на локалните, както и от опциите за вътрешен туризъм.

4. Мексико

Основните плюсове на страната за чужденците се явяват евтиното обучение и гостоприемството на локалните. Негативна страна обаче е високите равнища на престъпност.

Средната заплата е ниска по отношение на други страни в класацията – 15 341 $ годишно , само че все пак притегля емигранти от Южна Америка.
 работа iStock/Getty Images
3. Португалия

Топъл климат, доста местоположения за уикенд отмора и доброжелателни локални са измежду главните аргументи за високата позиция на Португалия. Въпреки преимуществата е значимо да отбележим и ниската минимална заплата - 7 200 $ на година, както и не изключително впечатляващата междинна годишна заплата - 11 000 $ .

2.  Виетнам

Раят за чужденците, които търсят кариерно развиване. Столицата Ханой предлага невисок разход за живот и високи заплати в обособени промишлености, което допуска повишен интерес от бизнес емигрантите. Гостоприемството е част от културата на страната.

1. Тайван

Чужденците възхваляват качеството на живот в страната, наличните медицински грижи и обучение. Поради липса на фрагменти Тайван е идеална за кариерно развиване . През тази година Народното събрание на Тайван легализира еднополовите бракове, което докара до взрив в бизнес туризма.

И още:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР