Милиони в имоти и произведения на изкуството остави Иван Славков

...
Милиони в имоти и произведения на изкуството остави Иван Славков
Коментари Харесай

Само в Марица: Няколко милиона евро на Батето потънаха вдъ...

Милиони в парцели и творби на изкуството остави Иван Славков - Батето, само че от благосъстоянието му към този момент няма и диря. Естествено, поради склонността на синът му Тодор към купона.

Наш източник научи, че поради борчове семейството се е разделила с емблематичната къща на именития безгрижник на улица " Хан Омуртаг ". Бижуто, което е навръх оградата на Военна академия.



Снимка " България през днешния ден "

Тя беше оценена на 3 милиона евро, само че не е ясно какъв брой са прибрали наследниците. Сумата е била разграничена на половина сред вдовицата Валя и Малък Тошко.

Къщата приюти Иван Славков и Валя в последните години на живота на Батето. Улицата е цялостна с парцели на мултимилионери. По-надолу хасиенда има Христо Бисеров, а нагоре апартамент има Васил Божков.



Според другари на Батето не е ясно какво е станало с неповторимите сбирки, защитавани във въпросния дом. " Само един иконостас, подарен му преди време, беше оценен на милион, два. Иван притежаваше още сбирки от картини и какво ли не ", показа източникът ни.

Валя, чийто първи мъж е артистът Ники Сотиров, в никакъв случай не е страдала от липса на пари. Тя произлиза от остарял, благороден софийски жанр. В момента Валя има супер сполучлив бизнес с клиники.

Иначе Славков имаше парцели в Бистрица, край морето и центъра на София. Повечето от тях от дълго време бяха продадени. Фамилия Живкови имаше цялостен етаж против Софийския университет, който беше платен от Васил Божков. Жилището, населявано от Иван и Людмила Живкова, се прочу още веднъж предходната година с непрекъснатите обиски на полицията.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР