Милионерски син е новият ерген в едноименното предаване по Би

...
Милионерски син е новият ерген в едноименното предаване по Би
Коментари Харесай

Богат е новият „Ерген“, но крие тайни: Разкрития за таткото на Александър шашнаха нета

Милионерски наследник е новият ерген в едноименното предаване по Би Ти Ви, написа „ България Днес “. Красавецът със сини очи има сполучлив бизнес, който е наследил от непопулярния си баща, който на 18 години го оставя самичък да се бори с „ малко “ завещание.
Александър Михайлов не разчита на парите на татко си, а ги удвоява с доста хъс и работа. Не е от лентяите и не харесва фолкмузика. Не е ясно с какво тъкмо се занимава бащата на новия ерген и по какъв начин е натрупал положението си, а за тази на Ерген-3 се знае единствено, че се занимава с търговия.
Финансовото положение на Александър незабавно породи спекулации, че участничките в третия сезон на шоуто ще вземат участие в него, с цел да стигнат до парите му. Фенове на предаването се тормозят, че девойките може да нямат същински усеща към новия ерген, а да бъдат поблазнени от материалното му състояние, което да опорочи предаването.
Според близки до прослойка в новия „ Ерген “ обаче измежду записалите се да се борят за сърцето на красавеца нямало известни девойки, нито плеймейтки или златотърсачки.
Интересно е и че преди да се появи лицето на Алек по малкия екран, нито една от девойките не била с осанка на фотомодел, нямало такива с интервенции или силикон. Засега още не е ясно кои са утвърдените, само че кастът продължава до края на месеца.
Междувременно в мрежите се завихри странна драма от почитатели на предаването – в огромната си част те не харесват метода, по който се показва новият кандидат-жених. Във форумите, отдадени на шоуто, ври и кипи от отзиви по отношение на самия Александър. Според някои той имал мощно интелигентно лъчение и на златотърсачките в новия сезон ще им е мъчно да го преметнат.
Другата част от феновете пък доста харесват младежа, а някои даже са на мнение, че предприемачът е най-хубав от всички участници до момента.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР