Милионерската фамилия Халваджиян винаги се е славела с липсата на

...
Милионерската фамилия Халваджиян винаги се е славела с липсата на
Коментари Харесай

Какво й стана? Кремена Халваджиян е неузнаваема, близки притеснени: Вманиачила се е

Милионерската фамилия Халваджиян постоянно се е славела с неналичието на всякаква суетливост. Макар да има милиони в банковите сметки, Маги Халваджиян в никакъв случай не се изхвърлял с маркови облекла и първокласни коли. Дори в противен случай постоянно неглижира външния си тип. Същото се отнася за сина му Бедрос и снаха му Алекс.
В рецесия на междинната възраст обаче явно е влезнала брачната половинка на Магърдич — Кремена Халваджиян, която е замязяла на порцеланова кукла след серия от пластики, написа Intrigi.bg.
Близки до семейството разкриват, че стилистката от няколко години насам се е вманиачила по външния си тип и не можела да се помири с възрастта си.
Кремена се подложила на лифтинг на лицето, който е толкоз фрапантен и неблаговиден, че веждите й са стигнали до челото. Заради изпъването на бръчките усмивката на Кремена е като вкаменена, постоянно се виждат и оттоци към очите. „ Дори 33- годишният й наследник Бебо има повече бръчки на лицето от нея “, разясняват в мрежата.
Залитанията на стилистката по пластичната хирургия са много странни, имайки поради, че двамата с мъжа й постоянно са странили от светската суетност. Самият Магърдич постоянно е казвал, че се е влюбил в хипарския темперамент на жена си. Хипи стилът обаче няма нищо общо с напомпаните устни и изпънатите бръчки…
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР