Милиардерът поясни, че г-жа Якарино ще ръководи основно бизнеса на

...
Милиардерът поясни, че г-жа Якарино ще ръководи основно бизнеса на
Коментари Харесай

Ето дамата, която поема Twitter

Милиардерът разясни, че госпожа Якарино ще управлява главно бизнеса на обществената пратлофма, до момента в който той ще се „ концентрира върху създаването на нови артикули и технологии “.

За да заеме новата си позиция, Линда Якарино се отдръпва от поста президент по рекламата и партньорствата в NBCUniversal, където работи към този момент 11 години, ръководейки екип от близо 2000 души, привлякъл реклами за близо Щатски долар 100 милиарда. Кариерата ѝ стартира с 15 години на длъжността изпълнителен вицепрезидент и основен действен шеф по рекламата в Turner Broadcasting, по времето, когато CNN е част от компанията.

С новия си пост Линда Якарино се причислява към кохортата ръководители във високия софтуерен бранш, където дамите са по-малко от 10%. Военновъздушни сили акцентира, че тя е образец за човек, издигнал се само посредством личните си качества и старания – израснала в италиано-американско семейство, с татко служител на реда и майка, която не е учила в лицей, Линда Якарино не е ученик на " Бръшляновата лига ", а е...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР