Милиардерът, медиен магнат и бивш кмет на Ню Йорк Майкъл

...
Милиардерът, медиен магнат и бивш кмет на Ню Йорк Майкъл
Коментари Харесай

Майкъл Блумбърг: Брекзит е най-глупавото нещо, като се изключи избирането на Тръмп за президент на САЩ

Милиардерът, медиен магнат и някогашен кмет на Ню Йорк Майкъл Блумбърг съобщи, че „Брекзит е най-глупавото нещо, което една страна в миналото е правила, с изключение на избирането на Доналд Тръмп за американски президент“, съобщи БНР.

Говорейки във Франция, Блумбърг повтори декларираното от него преди две седмици в Бостън, че Лондон е центърът на Европа, само че това може да не продължи, поради Брекзит. Британските медии цитират изказването на Майкъл Блумбърг в Париж, че „наистина е мъчно да се разбере за какво страна, която върви толкоз добре, желае да се саморазруши“.

Милиардерът също така предизвести, че служащи в неговата финансова и медийна компания са поискали да изоставен Англия и Съединените щати, тъй като считат, че двете страни повече не обичат имигрантите и те са нежелани в тях. Компанията дава работа на към 4 000 души единствено във Англия. Майкъл Блумбърг добави, че надали е щял да възнамерява разкриване на нова щаб-квартира на компанията му в Лондон, в случай че е знаел, че Англия ще излиза от Европейски Съюз.

Брекзит не е нещо мъдро и излизането от тази обстановка ще бъде доста мъчно и доста мъчително, то ще накърни промишлеността. Хората към този момент се замислят за търсене на място в други европейски градове, в това число нашата компания“, уточни Блумбърг.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР