Милиардерът Илон Мъск обяви, че ще се оттегли от поста

...
Милиардерът Илон Мъск обяви, че ще се оттегли от поста
Коментари Харесай

Мъск се прави на ударен, измисли нов вариант за Туитър

Милиардерът Илон Мъск разгласи, че ще се отдръпна от поста основен изпълнителен шеф на Туитър, когато си откри заместител, съобщи Ройтерс.

" Ще подам оставка като основен изпълнителен шеф, незабавно щом намеря някой, който е задоволително малоумен да одобри тази работа! След това просто ще ръководя екипите, които се занимават със софтуера и сървърите ", написа Мъск в обществената мрежа.
-->
Това е първият път, в който Мъск загатва, че ще се отдръпна от управителния пост, откакто в неделя потребителите на Туитър уверено поддържаха въпросната концепция в анкета, инициирана от самия него.

Призивите на Уолстрийт за отдръпването на Мъск се ускоряват от седмици насам, а в последно време даже и високопоставени чиновници на компанията " Тесла " показаха подозрения към фокуса му върху обществената медия и се запитаха дали Туитър не отвлича вниманието му от вярното ръководство на бизнеса с произвеждане на електрически автомобили, в който той заема централно място при дизайна и техническото планиране.

Самият Мъск призна, че е имал прекалено много работа и съобщи, че ще търси изпълнителен шеф на Туитър. В неделя обаче той съобщи, че няма правоприемник, нито претендент, " който фактически да е кадърен да поддържа Туитър жив ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР