Милена Иванова, написала книга 379 дни с Милен Цветков. Историята

...
Милена Иванова, написала книга 379 дни с Милен Цветков. Историята
Коментари Харесай

Милена каза какъв е бил Милен всъщи

Милена Иванова, написала книга " 379 дни с Милен Цветков. Историята на една чакана обич ", показа в предаването " 120 минути " на бТВ, че помни всеки един ден от живота си с журналиста.

" Написах тази книга, с цел да вдъхна кураж на всички, които са изгубили околните си и вяра, че съществува същинска обич ", споделя дамата до Милен Цветков.

На 19 април се навърши една година от гибелта на Милен Цветков, който почина при отблъскващ пътен случай. Цветков беше блъснат от водач на кръстовището на огромен столичен мол на бул. „ Черни връх “.

Милена показа какво помни от последния ден на Цветков и описа, че преди трагичния случай за тях всичко е прекосявало прелестно.

„ Казахме си доста неща, които бяхме таили, може би не е инцидентно. По-голямата част от деня мина, до момента в който Милен се вълнува от страната и какво се случва. Той беше благополучен и затвори вратата на дома ни ухилен и ми сподели: Обичам те и аз му споделиха: Обичам те “, споделя Милена.

Тя си спомни и деня на срещата им, която се е случила в телевизионно студио.

" Бях обезпокоена, тъй като знаех, че той не харесва езотерика и нумерология, а трябваше подобен разбор да направя. Но всичко мина доста добре, спомня си дамата до журналиста.

Милена показа и че въпреки на екран да е бил по-дързък, у дома е бил спокоен, уталожен и спокоен.

" Милен беше доста благ, любящ човек, имаше потребност да дава и да получава обич. Липсваше му сигурността, споделяше, че е изтощен от всичко, че за него няма да има повече телевизия, и не може повече да се бори с неправдата в България. Липсваше му малкия екран и най-важните отговори. Искаше да задава въпроси и да получава отговори “, сподели още Милена.

Източник: бТВ
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР