Милчо Кацаров – първият мъж на Силвия Кацарова и баща

...
Милчо Кацаров – първият мъж на Силвия Кацарова и баща
Коментари Харесай

Бившият на Силвия Кацарова открил любовта

Милчо Кацаров – първият мъж на Силвия Кацарова и татко на нейната щерка Теди, има нова жена в живота си.

11 години след тежкия бракоразвод, иницииран от певицата, композиторът е отворил сърцето си за обич. Елзетката обаче по никакъв метод не ревнувала, а таман противоположното. Приветствала новата половинка на някогашния си, общувала свободно с нея и се радвала, че Кацаров е съумял да продължи напред, написа " Блиц ".

Макар певицата и композиторът дълги години да изглеждали като съвършеното семейство, се оказало, че зад фасадата на идеалния им живот се криели неистини и изневери, написа Plovdiv24.bg.

Разводът им бил тежък, най-трудно го изживяла щерка им Теди, само че им трябвало напълно малко време, с цел да изгладят още веднъж връзките си и да останат другари.

В момента някогашните съпрузи, които в предишното бяха дружно част от известната група LZ, са свързани посредством звукозаписното си студио " Силвия Мюзик “, в което са съдружници.

" И при него се появи нова жена. Много естествено и същински се разделихме. Продължаваме да сме другари. Разбирам се и с жена му. Теди е непрекъснато при тях. Все отново сме живели дружно, създадохме дом, студио, имаме прелестна щерка, за какво би трябвало да бъдем врагове. ", споделя Кацарова.

" Много постоянно хората, преминавайки през любовта, стигат до финала на най-грозните усеща. Не бива по този начин. Животът е толкоз кратък… Когато не нараняваш, ти не искаш да бъдеш засегнат. Нали по тази причина Господ ни е дал разсъдък и се разграничаваме от животните, те даже от време на време са по-добри и благи от нас, хората. Малко нематериалност би трябвало “, споделя още Силвия, която е щастливо омъжена за втория си брачен партньор – по-младия от нея милионер, предприемач и посланик Любомир Димитров.

 
                             

От няколко месеца насам Силвия и Милчо са в еуфория от своя нов кандидат-зет. Дъщеря им Теди се радва на любовта си, а напълно скоро чехът Ян щял да се реалокира да живее с нея в София.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР