Мила Роберт няма физиката и визията на знаменитост, по която

...
Мила Роберт няма физиката и визията на знаменитост, по която
Коментари Харесай

Щерката на Ваня Щерева сияе след побоя във Варна

Мила Роберт няма физиката и визията на звезда, по която всички да въздишат. Пеещата актриса настойчиво страни от имиджа на типичната сладникава звезда от шоубизнеса. 25-годишната чародейка се облича като хъшлачка, а настроението й още веднъж „ е на шест ” даже след неприятния случай отпреди две седмици във Варна, когато тя и приятеля й бяха бити от охранител в заведение.

Преди дни Мила излезе от вкъщи си в центъра на столицата и за следващ път събра погледите с небрежния си жанр. И този път тя не бе изневерила на навика си да съчетава несъчетаеми облекла. Талантливата дъщеря на Ваня Щерева крачеше по улицата в бели панталони с дължина 7/8. Отгоре бе облякла неясно лилава блуза с голи плещи, а на главата й имаше избеляла от слънцето розова шапка. Нозете й пък бяха в бели маратонки и чорапи, стигащи съвсем до коленете.

Мила вървеше и цъкаше известия в мобилния си телефон. Когато наближи сладкарница за био храни, тя сложи маската си на лицето и хлътна вътре. В заведението певицата дълго умуваше, какво да си купи. В един миг сграбчи една от купите със салати и дълго се взира в етикета й. После я върна назад на мястото й и си избра друга – с рукола, домати, краставици и маслини. Явно си беше дала сметка, че с цел да смъкна непотребните килограми, би трябвало да натъртва на зеленчуци, писа Уикенд.  

Мила взе и принадлежности за еднократна приложимост и заплати обяда си. На излизане изражението й ненадейно се промени - певицата бе забелязала собствен дългокос другар, извел на разходка домашния си любим. Тя заподскача и замаха жизнерадостно, а след това се приближи към мъжа с кучето. Песът й налетя въодушевено, а Мила Роберт го подари с откровени обятия.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР