Мила Христова, може би най-образованият български модел, който работи в

...
Мила Христова, може би най-образованият български модел, който работи в
Коментари Харесай

Топмоделът Мила Христова избра REFAN

Мила Христова, може би най-образованият български модел, който работи в странство, се влюби в ароматното богатство на REFAN – стана лице на REFAN GOLD COLLECTION.

Мила има няколко следващи участия в Лондонската седмица на модата, като при последното издание на събитието се появи в английския Vogue. Българката към този момент се е снимала за реклама на международна козметична марка, само че искрено споделя:
" Запленена съм от ароматите на REFAN! Бях мощно впечатлена, че парфюмните композиции са взаимна разработка с най-голямата английска компания в браншa. От 13-годишна пребивавам в Англия и познавам тази компания. Тя е известна с това, че основава аромати, освен възбуждащи въображението, само че и съдържащи неповторими съставки, наречени „ специалитети “, които са запазена марка и не могат да бъдат възпроизведени от друга компания. Известно е, че аз имам уязвимост към неповторимите неща ", споделя Мила Христова, която е приключила Lancing College, частно учебно заведение в Топ 15 на най-хубавите в Англия. Бакалавърската й степен по медия, пиар и културология е от London University of the arts, а магистърската - по стратегически маркетинг от London school of business and finance.
Мила е призната за член на International art club London, учреден през 1863 година от Чарлз Дикенс. За участие в него годишно се подават стотици молби, само че се одобряват единици и българката е измежду малцината на възраст под 30 години, позволени в клуба.
Като всяка млада жена Мила, обича да екпериментира с нови ухания, защото е човек от изменящия се свят на модата. Тя избира REFAN INTENSE GOLD, освен тъй като името кореспондира с интензивния й метод на живот – от подиум на подиум и от аероплан на аероплан.

Г-ца Христова е очарована от зашеметяващите ухания, които са резултат от дълъг и комплициран креативен развой и тъкмо това я кара да види отражението на личната си артистична натура в тях. Създаването на един парфюм може да се съпостави със основаването на произведение на изкуството. Неслучайно тук също се приказва за ноти, тонове, акомпанименти. За да се реализира хармоничното комбиниране от аромати в сбирката REFAN INTENSE GOLD са нужни знания, добър усет и доста фикция и всички те са вложени от парфюмеристите на REFAN с доста труд, обич и предпочитание.

“В пловдивския бранд ме притегли и устрема им към безкомпромисно качество и международно равнище на продуктите.

Затова аз, Мила Христова, избрах REFAN! “
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР