Мика Зайкова е поредната персона, която се разгневи на присъствието

...
Мика Зайкова е поредната персона, която се разгневи на присъствието
Коментари Харесай

Мика Зайкова: Липсва ми Билалов!

Мика Зайкова е следващата личност, която се разгневи на наличието на Ники Кънчев на екран и по-специално - връщането му като водещ на предаването " Стани богат ". 82-годишният икономист - депутат в XLV и XLVI национално заседание, се възмути от метода му на водене и държание.

" Гледам " Стани богат " и, чесно казано, липсва ми Билалов с неговия спокоен, интелигентен диалог, премесен с тъничък комизъм ", написа Зайкова в профила си във Facebook.

" Виковете, близки до вик и изкуствено приповдигнатият звук на новия водещ - нервират. И интелигентната игра губи своя натюрел ", показа още Зайкова.

Ники Кънчев се завърна още веднъж в предаването, откакто няколко години беше отвън Би Ти Ви и се подвизаваше при съперниците от Нова тв.

Всъщност Мика Зайкова не е единствената, тъгуваща по Билалов, а това споделиха в обществените мрежи и много от хората, радващи се и гледащи с интерес предаването.

Ето и още някои от мненията на критиците на Кънчев:

" Много, прекомерно доста приказва водещият, даже не дава опция на участниците да мислят. Прекалено възбудено се държи, несъмнено повода е връщането му в предаването. Чак е провокиращ. Не зная какво му харесвате? Биллов беше надалеч по-приятен, спокоен ".

" Поостарял е Ники Кънчев, липсва му увереността и излъчването което имаше! Доста самохвално и надуто встъпително слово направи. Никаква колегиалност към предходния водещ, който освен не му отстъпва, само че и го превъзхожда с разсъдък, осведоменост, познания, умерено водене и тъничък комизъм ".

" Ники да не би да счита, че единствено него сме чакали. Сезоните с Билалов бяха на висота. Ще ми липсва доста. "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР