Microsoft Window 10 е най-новата операционна система на Microsoft, удачно

...
Microsoft Window 10 е най-новата операционна система на Microsoft, удачно
Коментари Харесай

Goodoffer24 предлага лицензи за Office 2016 Pro при цена едва $31

Microsoft Window 10 е най-новата операционна система на Microsoft, удачно съчетаваща най-хубавото от Windows 8 и известността на Windows 7. А Microsoft Office 2016 Professional Plus е независима версия на най-новия офис пакет, включваща Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher и Access. Тези стратегии ви дават опция да създавате, споделяте и публикувате документи като експерт. Възможно е съхраняването на файловете в електронен облак. Това доста улеснява работата сред екипите, които не работят на едно и също физическо място.



Най-хубавото е, че тези страхотни стратегии може да получите посредством еднократно възнаграждение. Плащате избрана дребна сума и не се тревожите за месечни вноски или такси. Електронният магазин Goodoffer24 предлага лицензи за Microsoft Office 2016 Professional Plus при цена единствено $31.
Ново предложение от Goodoffer24 за посетителите на Kaldata
Специалната оферта на Goodoffer24 предлага на читателите и посетителите на Kaldata код за 10% отстъпка. Това е кодът Gokaka10off, който понижава с 10% цената на лиценза както за Windows10, по този начин и за Office 2016 Pro:
Windows 10 Pro Professional CD-KEY (32/64 Bit) при цена $12Microsoft Office 2016 Pro Professional Plus CD-KEY (1 PC) при цена $31
Goodoffer24 ще ви зарадва с бърза доставка и доста положително обслужване.

Веднага след закупуването получавате продуктовите ключове в електронната си поща. Няма разноски за изпращане и приемане на стоката. Не е належащо с дни да чакате доставката.

Моля, обърнете внимание, че няма опция за ъпгрейд от Home версията на Оценка за съвместимост Windows към версията Pro. Необходимо е легалната версия на операционната система Windows 10 Pro да се изтегли от сървърите на Microsoft, да се конфигурира на чисто и тогава да се употребява кода за активиране, получен по електронната поща.

Как да поръчаме от Goodoffer24?

Пазаруването от онлайн магазина по нищо не се разграничава от многото други интернет магазини. Посетете страницата с Microsoft Office 2016 Professional Plus и посредством Add to chart в описанието на продукта го прибавете в кошницата за извършване на покупки. Кликнете върху иконата с кошницата. Вече в прозореца, показващ наличието на кошницата, в полето Apply coupon code въведете кода за отстъпка Gokaka10off. След това би трябвало да кликнете върху Apply Discount и отстъпката ще бъде приспадната от цената на поръчката.



Достатъчно е да въведете кода на отстъпката в своята кошница за извършване на покупки с цел да спестите.



След като кликнете върху бутона Proceed To Checkout системата предлага да изберете най-удобния за вас метод за заплащане. Остава да въведете някои данни и да потвърдите покупката. След заплащането, продуктът съвсем незабавно идва в електронната поща. Бързо и безпроблемно.

Сами се убедете какъв брой бързо и безпроблемно се пазари от Goodoffer24. Предложението за потребление на понижението важат за стеснен интервал от време. Възползвайте се. Това е една в действителност удобна опция.
Платено съобщение
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР